Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem le a barátnőma a 3as sexről?
Majdnem 3éve együtt vagyunk,azt találtaki,hogy az évfordulón!!! vegyünkbe egy 3.at.
Egy srácot ami nem baj mert bi vagyok,ő tudja és teljesen elfogad,de a 3. az öccse lenne.Teljesen rápörgött a dologra, és az öccse is nyitott rá.
Ezt elég bizarnak tartom...
Mondjuk voltak árulkodó jelek,de azt hittem,hogy kicsit jobb testvérek az átlagnál,meg láttam máshol is hasonlót. De ez azért nekem elég durva volna.
Akikkel én találkoztam lányok/nők azok is mind rá voltak pörögve valamilyen szinten erre rokon témára. Volt barátnőmnek a legféltettebb titka az volt, hogy az unokatestvérével veszítette el a szüzességét 16 éves korában. Gusztustalan egyfelől, másrészt meg vicc az egész. És még azt mondják, hogy a férfiak a perverzebbek.
Lebeszélni nem fogod tudni mert ha fejébe veszi előbb vagy utóbb győz a kíváncsiság mivel "tiltott dolog" és akkor megteszi vagy veled vagy valaki mással.
Amit viszont tehetsz, hogy kitalálsz még valami ennél is perverzebbet (új fetish-t) amit te szeretnél kipróbálni és akkor az ötletét elfelejti egy időre.
Azt azért jó lenne tisztáznotok hogy ki mit akar és mi lenne?
Csajod az látom ráizgult a témára, ő benne van.
Öcsi már nem tuti.
Te sem.
Aztán nekem az se világos hogy meddig mennétek.
az öcsi is nyitott. engen csak az zavar hogy az öccse lenne a 3.
amúgy tőllem jöhet fiú,lány,akármi.
A meddig mennénk nem került szóba szerencsére,ha ezt kérdezném akkor azzal gyakorlatilag belemegyek és pont azt nem szeretném.
Figyelj, a kapcsolat 50%-át te teszed ki, vagyis ha nem akarod, nem kell.
egyébként harmadik félnek érdemes valami idegent, távoli ismerőst elővenni, akivel ha nem akarsz, nem találkozol soha többé.. hiszen az öccs mindig ott lesz, minden családi megmozduláson.. és ha túl rápörög, ez még gond lehet
Szóval szerintem mondd meg a nődnek, hogy a hármas ötlete tetszik, de nem az öccsével. Ha ezen kiakad, akkor kérdezd meg mit is akar pontosan, hármasban szexelni veled, vagy csak simán az öccsével szexelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!