Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smiley18 kérdése:
Miért hiszi azt hogy biszex vagyok? Nem értem miért mondja ezt. Már más fiú is mondta, hogy el tudna képzelni más lánnyal. Ez normális? Vagyis mit csináljak? Ez bók vagy sértés?
Figyelt kérdés
Azt mondja a barátom, hogy szerinte simán benne lennék egy hármasban egy másik lánnyal.2016. okt. 16. 08:53
1/5 anonim válasza:
A barátod csak vágyik a hármasra, és reméli, hogy bebeszélheti neked, hogy valójában te is akarod.
2/5 anonim válasza:
ez szerintem sértés,mert én ezt akkor mondanám egy csajnak ha férfias.
de ha van barátod akkor...hát nem tudom szerintem ez max akkor bók ha a "belsődre" mondja:férfias erős akaratod van.
vagy amit az első ír,ha sokat mondja akkor a végén te is akarni fogod.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 17. 19:55
4/5 anonim válasza:
Csak meg akarja kakasolni a barátnődet is!
5/5 anonim válasza:
Ha két lány izgatja egymást az szexi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!