Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Mit csináljak? :OO
Meg vagyok elégedve a testemmel. Szerettem magamat , nem vagyok beképzelt , de tudom a testemnek az előnyeit és hátrányait. Az alakommal is meg vagyok elégedve. Még is a barátom akivel már fél éve vagyok együtt , zavarja a testsúlyom. Komolyan állandóan kajával töm , mert szerinte el fúj a szél. Ez nekem tök bántó meg minden , nem tudom hogy mit kezdjek a helyzettel...Szarul esik hogy nem tud elfogadni így , de nem is akarok meghízni.
15/L
mondd meg neki, hogy fogadjon el így, mert te így érzed jól magad.
ha meg nem tetszik neki, akkor meg csak sajnálni tudom.
Az attól függ... Ha a bmi normális határok között mozog, akkor nem túl kedves tőle, hogy folyton ezzel szekál. Ha viszont túlontúl is alacsony, akkor csak jót akar neked. Lehet, hogy neked megfelel így, de a túl alacsony súly is veszélyeket rejt magában, ugyanúgy, mint a kövérség.
Ha átlagos súlyú vagy, akkor egyszerűen mond el neki hogy ez zavar téged, ne tegye többet, fogadjon el olyannak, amilyen vagy. Ha erre nem képes, akkor érdemes megfontolni a szakítást.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!