Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiukent miert vagyok arra hogy egy fiatalabb lanyos fiuval legyek agyba mikor eddig csak baratnoim voltak?
Figyelt kérdés
23 F2016. okt. 14. 18:20
1/5 anonim válasza:
Egy fiú seggét ugyanolyan dugni érzésre, mint egy lány pináját.
Igazából ha biszex vagy, de olyan fajta aki csak szopat és dugja a másikat (tehát nem szopsz farkat és nem is dugnak meg téged), az FIZIKAI ÉRZÉSBEN nem sokban különbözik a heteróságtól.
27/F
2/5 anonim válasza:
látom az első válaszoló is meleg mint te:D
3/5 anonim válasza:
en 33f hetero de 14-16 eves srac joheeeet szűz csak:)
4/5 anonim válasza:
Én meg arra vágyok hogy egy fiatal fiu tegye be nekem :)
5/5 anonim válasza:
ha vágysz rá, akkor bi vagy valószínüleg, akkoris ha eddig csak barátnőid voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!