Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért nem veszik megcsalásnak, ha a biszex (! ) barátnőjük egy másik lánnyal csókolózik/szexel?
Biztos van, akinél ez megcsalás, de én többször hallottam olyat, hogy eleve biszex csajt akar a fiú, mert akkor a barátnője lányokkal is lenne, meg még tetszene is neki a dolog, nézhetné, hármasozhatnának, stb.
De ha egy lány biszex, az azt jelenti, hogy szereti a lányokat is, tehát ha lefekszik eggyel, akkor ugyanúgy kívánja, beleszerethet stb, mintha pasival tenné.
Akkor miért nem megcsalás?!
Ha egy hetero lány csókolózik egy csajjal buliban poénból azt oké hogy elnézi a pasi, mert tudja, hogy a hetero lány sose hagyná el egy csajért meg nem is tetszett neki a dolog valószínűleg.
A szex és a szerelem nem ugyan az. A szex az ösztönökről szól, a testi szükségletekről. A szerelem az odaadás, törődés, bizalom a másikban.
Addig amíg ő nem titkolózik előttem és elmondja mire vágyik, mondjuk egy másik lányra, én nem leszek rá féltékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!