Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi lehet az oka, hogy nincs orgazmusom?
Figyelt kérdés
20éves lány vagyok és még sosem volt orgazmusom! Mi lehet az oka? Se szex se orál közbe nem tudok elélvezni! Kíváncsiságból már voltam lánnyal és nála már majdnem éreztem azt mintha elélveznék de mégsem! Mostanában meg egyre többet gondolok lányokra és nem tudom, hogy mi lehet ennek az oka!2016. okt. 4. 08:42
1/8 anonim válasza:
Lökött hozzá nem értő pasikat fogtál ki ez a bajod
2/8 A kérdező kommentje:
de magamnak se tudom elérni :)
2016. okt. 4. 09:06
3/8 anonim válasza:
Bizd szakemberre :)
Talán túlzottan rágörcsölsz, gyorsan akarsz tulesni rajta, vagy félsz hogy lebuksz , nem tudom de alapjáraton minden nő képes orgazmusra :)
4/8 anonim válasza:
Elsonek tapasztald ki a sajat tested ...
Ha te nem tudod mitol lesz akkor a masik honnan tudja ?
Nem tudod vezetni a kezet vagy elmondani hogyan lesz jo neked ... Akkor csodat ne varj a masiktol
Szal maszturbalj sokat ...
Alt az orgazmus problemakat elso korben magadban keresd ...
5/8 anonim válasza:
Ezt magadnak kell kitapasztalnod.
Ha esetleg érdekelne még lánnyal,írj.
6/8 anonim válasza:
Sok privátot kapsz, gondolom :)
Maszturbálj, fantáziálj, és lazulj el!
7/8 anonim válasza:
Van egy tanácsom amit remélem megfogadsz!
Ne kezdj innen senkivel, mert kicsit érdekes figurák szoktak nekem is írogatni...
8/8 anonim válasza:
Első lépés zárkózz be éjszaka a szobádba hallgass relax zenét és gyujts pár illatos gyertyát. A lényeg az hogy légy egyedül a szobába próbáld meg hogy ne gondolj semmire és légy ruha nélkül mindenképp ne görcsölj és zárd be az ajtót akkor nem kell tippelj hogy esetleg valaki be toppan próbáld ki majd írj hogy sikerülte .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!