Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok mit tegyek hogy orgazmu...

Lányok mit tegyek hogy orgazmusom legyen? Rég ota van nemi kaocsolatom de még nem sikerült

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Szépen leírtad nem kötözködésképpen... :S Egyébként biztosan van valami oka!Szereted a párodatMStresszes vagy talán vagy túl zárkózott?Ezek mind közrejátszhatnak abban hogyha nem tudod elengedni magad.
2010. máj. 22. 16:01
 2/11 anonim ***** válasza:
M helyett ? jelet akartam bocsi*
2010. máj. 22. 16:01
 3/11 anonim ***** válasza:
71%

KEzdetben tedd rendbe a lelkedet, ez szokott lenni az első probléma. Ahogy az első írta: nem szereted, vagy valami egyéb gáz van, esetleg gátlásos vagy, nekem is csak ennyi jut eszembe. Ezekkel fel kell számolni.

Aztán a következő kérdés hogy mikor magadnak csinálod sikerül-e? gondolom igen.

Próbáld kicsit irányítani a párodat, arra amerre te szeretnéd. Első talán csikló orgazmust kéne kicsikarnotok, az sokkal egyszerűbb. Ugyhogy...orális szex na. Kérd a párod hogy figyeljen a reakcióidra, és ne légy gátlásos szólni neki mi esne jól!

2010. máj. 22. 16:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Te fiú vagy vagy lány,először is tisztázd!
2010. máj. 22. 16:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Biztos hogy lány: nők egészsége rovatban, ha fiú lenne nem lányoktól kérdezné, és általában a pasiknak ezzel nincs bajuk ha már felállt a dolog... Legalábbis ők nem olyan összetettek mint a nők.
2010. máj. 22. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Ezek a "tedd rendbe a lelkedet" tanácsok elég komikusak :))

Nem írtad hány éves vagy, mióta élsz nemi életet.

Először is semmi baj, a nőknek meg kell tanulniuk az orgazmust, nem annyira magától jön, mint a férfiaknak. A legelső lépcső ehhez, hogy megismered a saját tested. Fedezd fel, hol érzékeny, amikor simogatja a párod, hol jó, amikor csókol, elég-e az intenzitása stb. Ezeket vissza kell jelezni a párodnak, hogy ő is megismerjen téged.

Második lépés, hogy megismered a csiklód. Vagy magad önkielégítés alkalmával, vagy megkéred rá a párod, hogy egy picit csak veled foglalkozzon. A csikló az finom, de egyenletes mozgást szereti általában, kellő időt neki szánva. Kezdj el kőrözni rajta és koncentrálj arra, hogy mit érzel. Hívj elő magadból olyan képeket, melyek szexuálisan izgatóak számodra. Ehhez meg kell tanulni kizárni a külvilág ingereit és csak erre az érzésre figyelni. Előbb- utóbb be fog következni az orgazmus.

Ha a párod orálisan csinálja és kellőképpen kitartó, (plusz jó helyen van), valószínűleg könnyebben sikerül.

Az is segít, ha az ujja a eközben a hüvelyedben van és a G foltot ingerli.

Sok sikert kívánok! Majd írj, hogy sikerült-e.

Hogy megnyugtassalak, nekem is az első orgazmusom a második párkapcsolatomnál volt. Váratlanul ért, úgy megijedtem, azt hittem elájulok:))

2010. máj. 22. 17:12
 7/11 anonim ***** válasza:
A lelki problémák, a stressz igenis sokat számít a nőnél. A komikus az hogy nálad a "zárd ki a külvilágot" azt jelenti mint nálunk a stressz megoldása, a lelke rendbetétele, csak mi hosszabb távra gondoltunk. Tehát tudod te miről zagyvál az összes többi aki a lelkét ápolná, csak te máshogy oldod meg. Amíg a nőnek kattog az agya a hétköznapi gondokon addig nem elsz orgazmusa. Van aki kizárja ezeket a gondokat arra a rövid időre, van aki meg akarja oldani hosszabb távon.
2010. máj. 22. 17:20
 8/11 anonim válasza:
Nekem úgy szokott sikerülni, hogy én vagyok alul. A párom jól rámnyomódik és körkörösen mozog rajtam. Garantált a siker. Legalábbis nálam. Így jól rányomódik a csiklómra. Remélem érthetően írtam le:)
2010. máj. 22. 18:15
 9/11 anonim ***** válasza:

17.20-as,

Ebben teljesen igazad van, amit írtál. A problémám az volt, hogy "a tedd rendbe a lelked" tanácsokkal nem tud a kérdező mit kezdeni.

Hogyan tegye rendbe? És mit tegyen benne rendben? Ha szorong, bűntudata van a sex miatt, vagy más hasonszőrű gondja van, akkor szakemberhez kell fáradni. Ő majd segít. Annak, hogy nincsen orgazmusa, számtalan oka lehet. Az okot ő nem írta le, így azt sem, hogy bármi lélektani háttere lenne. (ami persze ettől még lehet)

2010. máj. 22. 19:01
 10/11 anonim válasza:
masztizz, az mindig bejön XD
2010. máj. 29. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!