Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok! Nektek volt már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek volt már olyan élményetek h azt hittétek csajjal szexeltek de kiderült h fiú volt?

Figyelt kérdés

kicsit furán hangzik a kérdés de jobban nem tudta megfogalmazni :D szal ha pl felmész egy lányhoz szexelni és beköti a szemed meg megkötöz és úgy cumizik le meg ugrál rajtad de egy idő után leveszi a kendőt és egy fiú van ott

nektek volt már hasonlóban részetek?

20/F/B

2016. okt. 2. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Olyan volt, hogy egy kollégámra gondolva többször kivertem, mert tök jó csajnak hittem. Aztán kiderült, hogy pasi cak megműttette magát.

De még így is lefeküdnék vele, azt hiszem.

2016. okt. 2. 22:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, hogy cumizott és csak a vége felé engedett benyulni a "bugyijába", de a durranást már nem fogta az sem vissza amit találtam.
2016. okt. 2. 22:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Még nem volt, de nagyon kipróbálnék ilyesmit.
2016. okt. 3. 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is kipróbálnám. Egy női ruhás fiúval mondjuk :)
2016. okt. 3. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

nem volt...sajna :)

22f

2016. okt. 4. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!