Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek volt már olyan élményetek h azt hittétek csajjal szexeltek de kiderült h fiú volt?
Figyelt kérdés
kicsit furán hangzik a kérdés de jobban nem tudta megfogalmazni :D szal ha pl felmész egy lányhoz szexelni és beköti a szemed meg megkötöz és úgy cumizik le meg ugrál rajtad de egy idő után leveszi a kendőt és egy fiú van ott
nektek volt már hasonlóban részetek?
20/F/B
2016. okt. 2. 21:12
1/5 anonim válasza:
Olyan volt, hogy egy kollégámra gondolva többször kivertem, mert tök jó csajnak hittem. Aztán kiderült, hogy pasi cak megműttette magát.
De még így is lefeküdnék vele, azt hiszem.
2/5 anonim válasza:
Olyan volt, hogy cumizott és csak a vége felé engedett benyulni a "bugyijába", de a durranást már nem fogta az sem vissza amit találtam.
3/5 anonim válasza:
Még nem volt, de nagyon kipróbálnék ilyesmit.
4/5 anonim válasza:
Én is kipróbálnám. Egy női ruhás fiúval mondjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!