Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, ha lebuktatok a pasitok előtt mit tettetek?
Figyelt kérdés
Sajnos ez történt, a barátom idő előtt hazajött és ott talált minket "úgy+, teljesen kiakadt.2016. szept. 7. 13:32
1/7 anonim válasza:
Engeszteld ki egy hármassal. Amúgy ez is megcsalás szóval jogos a kiakadás
2/7 anonim válasza:
Olyan pasiaim voltak akik nyitottak es nem monogamok. Ha nem fogadja el hogy szexelni akarok masokkal is akkor hello.
3/7 anonim válasza:
Egy jó működő párkapcsolatban nincsenek titkok.. A párom tudta hogy biszexuális vagyok szóval nem zavarta ha a barátnőmmel el voltunk sőt volt hogy csatlakozott is. 22 L
4/7 anonim válasza:
Na nekem ugyan ez volt a szitu csak fordítva
18 f
5/7 anonim válasza:
nyilván meglepődnék ha benyitok és 2csaj van az ágyamban úgy, de mondtam páromnak ha ugy alakul csinálja
6/7 anonim válasza:
Basszus! Nekem miért nincs ilyen barátnőm? Én nem akadnék ki! F.
7/7 anonim válasza:
Én azt nem értem rohadtul hogy alapból ezt miért kellett titkolni ÉS miért nem hármasban csináltátok?
Mi értelme azzal a lánnyal kettesben szexelned és titokban, ha közben hármasban is csinálhattátok volna. Ennek nincs értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!