Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Közeledés lenne a részéről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeledés lenne a részéről?

Figyelt kérdés
Van egy tényleg roppant aranyos srác akit az uszodából ismertem meg és barátok lettünk hamar. Vagyis inkább haverok hogy ne legyek férreérthető. Azért mondom hogy aranyos mert olyan mintha tetszenék neki de nagyon finoman fejezi ki. Gondolok arra hogy kezdetben csak dumáltunk mint bárki más, aztán kezdtünk összerázódni és megmossa a hátam meg szaunázunk és elmondta hogy ő bisex ès szerinte jól nézek ki. Meg vannak fèrreérthető mozdulatai is felém vagyis beszéltük hogy mennyit edzek hogy maradjon némi kocka a hasamon és csak úgy végighúzta a kezét a hasamon. Tehát ez közeledés lenne? És ha az viszonozzam? Meg hogy? Ugyan így mint ő?
2016. szept. 6. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszonozd, te te is benne lennél vele egy kis kalandban. Ő egyértelműen közeledik feléd.
2016. szept. 6. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

igen, elég egyértelmű közeledés (hogy biszex e vagy csak azért mondja, hogy ha 100% homo lenne akkor megijednél az más kérdés)

Ha szeretnéd, hogy ez folytatódjon, vagy többet akarsz akkor nem muszáj ugyan úgy viselkedned mint neki, maradhatsz magad is, csak ne lökd el magadtól ezt a közeledését, szerintem az is egyértelmű neki, hogy engeded hogy ezeket csinálja és nyitott vagy minden témára.

De ha bizonytalannak tűnne akkor beszélgessetek el ezeken a dolgokon, nyílj meg előtte, vágyak stb, és akkor tudjátok tisztázni a dolgokat.

2016. szept. 6. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!