Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Olloztál mar lannyal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olloztál mar lannyal?

Figyelt kérdés

Egyre jobban izgat, hogy kiprobaljam, de eddig heteronak gondoltam magam es meg sosem voltam lannyal, érzelmileg nem is vonzodnek hozzájuk.

Aki mar kipróbálta annak kiváncsi lennék a véleményére milyen.

2016. szept. 5. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Ollózni még nem de orálozni igen 22 L
2016. szept. 5. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én csak smároltam lánnyal de az is nagyon jó volt. Tovább is akartunk volna menni de nem jött össze pár dolog miatt. Engem is érdekel^^
2016. szept. 5. 17:45
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Én már csináltam. Nagyon élveztem.

Bár sokak szerint nem lehet az ollózást élvezni. Szerencsére én kivétel vagyok. :)

2016. szept. 5. 17:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3-as leírod hogyan élvezted? :D Bocs nem tudom felfogni ezt.. :D

F

2016. szept. 5. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
98%

Leírni bonyolult. :D

Az egész lényege, hogy a puncinkat összedörgöljük. :) Az meg, hogy a francba ne lenne jó. :D

2016. szept. 5. 17:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igazán jól ollózni egy rövidebb kétvégű dildóval lehet. Mi kettővel csináltuk (egy a hüvelyben, egy hosszabb a popsiban).

22/L

2016. szept. 5. 17:51
 7/8 anonim ***** válasza:
68%
Mennyire vagytok azzal tisztában, hogy a férfi válaszolókat ezekkel mondatokkal mennyire felcsigázzátok? :D
2016. szept. 5. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiszeretném próbálni,még nem voltam lánnyal.Nagyon izgat a gondolat hogy ollózzak egy lánnyal.

19/L

2016. szept. 5. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!