Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok mi az általános különbség egy fiú és egy lány nyelves csókja között?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 20:32
2/15 anonim válasza:
A srácok sokszor nagyon bénák és túl durván csinaljak.
A lányok sokkal gyengedebbek.
3/15 anonim válasza:
Szerintem a lány jobban oda figyel mindenre ^^
4/15 anonim válasza:
a lányok sokkal bénábbak, nem tudják használni a nyelvüket
5/15 anonim válasza:
Nem igazán van különbség a kettő között.
A nők tényleg gyengédebben csókolnak.De egy "erőteljesebb" csók egy férfitől is nagyon fel tud izgatni. Mindkettőnek megvan a maga "varázsa". :D
6/15 anonim válasza:
4: Dehogynem tudják.. ;-)
Egyébként egyetértek az előző válaszokkal, a lányok sokkal gyengédebbek, nekem sokkal jobban esik tőlük a csók.
22L
7/15 anonim válasza:
egyáltalán nem esik jobban, számomra undorító
ja nem vagyok biszex, csak kipróbáltam, nem tetszett
de gondolom az a csaj aki kő meleg, annak azért esik jól.. nem pedig azért, mert jobban csókolnának
8/15 anonim válasza:
gondolom az ilyen keményvonalas leszbi feministák szerint még a szarjuk is illatosabb a nőknek
10/15 anonim válasza:
egyik válasz sem volt homofób, üldözési mániád van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!