Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen jelei vannak annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelei vannak annak hogy valaki biszexuális?

Figyelt kérdés
Miből lehet észrevenni? Milyen a beszéde, mozgása, öltözködése, mindenféle érzelmi reagálása?
2016. szept. 3. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%

tanulással foglalkozzál, mert nagyon ráèrsz iskola időben ide írogatni, tegnap meg mèg leszbikus voltál egy másik kèrdèsnèl.

majd ha lesz egy normális munkád akkor az leszel ami akarsz, felőlem travi is lehetsz, csak a dolgoddal foglalkozz.

2017. márc. 24. 10:47
 12/17 anonim ***** válasza:
40%
A fajnak sok féle egyede van, a laikus szem sokszor nézheti homo vagy heteroszexuálisnak őket ám kellő megfigyeléssel kiszúrhatóak a vadonban. Egyedi, félreismerhetetlen hangokat adnak ki néha mellyel a többi biszexuális egyedet próbálják párzás céljából magukhoz hívni. Illetve egyaránt megbámulják a vonzó hím illetve nöstény egyedeket. A többi gyanus jelet ítélet napig sorolhatnám,
2017. ápr. 8. 15:08
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy van benne valami,a rockerek körében tényleg több a biszex.Az osztálytársam is úgy öltözködik, mindig feketében van,azt hallgat.Persze nem ebből tudjuk,hogy biszexuális.
2017. jún. 11. 14:13
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet észre venni :D Én egy 19 éves 180 magas 90kg izmos fiú vagyok. Sok esetben talán a legférfiasabb a környezetemben.
2017. jún. 12. 01:46
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Rock koreben sok van xd jot nevettem.

Szeretem a furry dolgokat foleg a hentait. De csak biszex fantaziaim vannak, nem probaltam meg

2018. márc. 19. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én biszexnek érzem magam, mert érdekel a farok. Magas vagyok, vékony és rockot hallgatok, hogy erősítsem a sztereotípiát a válaszok elejéről :D
2020. jan. 1. 11:06
 17/17 ZsatarDabas1.8t ***** válasza:
100%
Nyílván vannak olyanok akik kitűnnek a tömegből és jellemző, hogy kissé "lányosabb" vonásai vannak. Én bi vagyok, de egyáltalán nem tudnád megmondani, hogy milyen az irányultságom.
2020. jan. 1. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!