Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, foci, kézi, kosár vagy más csapatnál a csapattársakkal volt már bármi szexuális jellegű dolog vagy csak sima farokverés, farok összehasonlítás? Kort is írjatok.
Kosár csapatba az etszőbának volt egy fia aki 160 kg volt kábé.
Az etsző bá kőnyőrgőt nekünk hogy foglalkozunk vele.
Etszés után bejöt a gyerek az öltözöbe mi levedköztünk mesztelenre és ő mindenkinek vagy ki verte vagy le szobta.
Azt is meg engete hogy le pisiljük a zuhanyzóba.
Páran meg is dugták de a töbség nem akarta mert mi heterok voltunk.
Egymásal persze sexeltünk a zuhanyzoba.
volt egy srác aki csak miszionáriós pózba tudot elmeni, őt a matraszon csináltuk meg töben is
egyik srác mindig videózot azt árulta sok pészt kapot érte és mindig szét osztotuk
#73 ez nagyon buta :-) jézusanyám.
na de amúgy heteró fiúk közt is megesik egy közös verés. olyan nyilván nem amiket itt írt h jól megduugák meg hasonlók, de azért pár dolog előfordulhat sztem minden csapatban vagy öltözőben.
hazudik, aki azt mondja h hosszabb ideig volt fiús közösségben (kolesz, de főleg edzések, öltözők, táborok) és sose volt semmi hirtelen kaland.
és nem kell ehhez homonak lenni, volt egyszer egy tök jó video erről a témáról, és ott is poénosan az volt a vége, h mindaddig működik ez heteró fiúk közt, amíg nincs kimondva. és sok igazság van benne ... sok belemegy, de aztán amint kimondjuk, rögtön homónak rézi magát, és akkor inkább nem. hát ennyit a külső nyomásról ... pedig egy kis kíváncsiságtól meg baromkodástól tényleg nem lesz senki homó. a legheteróbb sráccal is megeshet, én is lepődtem már meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!