Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, foci, kézi, kosár vagy más csapatnál a csapattársakkal volt már bármi szexuális jellegű dolog vagy csak sima farokverés, farok összehasonlítás? Kort is írjatok.
Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 13:53
61/77 anonim válasza:
Bar nem uzom egyiket sem az emlitett sportok kozul, de kondi oltozojoben is tortennek hasonlok
62/77 anonim válasza:
Én kezi csapatból 3 sráccal vertem ki párszor xd
63/77 anonim válasza:
Az előző vagyok, most visszaolvastam az eddigi valaszokat, ugylatom ez kézi csapatokban gyakori XD
64/77 anonim válasza:
Hat en szopnek egy ilyen csapatot ...
66/77 anonim válasza:
ne aggódj, nem csak kézi. karate ugyanúgy, úszó, póló ugyanúgy ...
néha már a szememnek se akartam hinni, de mégis kénytelen voltam :)
67/77 anonim válasza:
Én már hallottam pár érdekes történetet sportoló srácoktól arról hogy mik mentek náluk az öltözőben. Sok helyen nem álltak meg a faszverésnél.
69/77 anonim válasza:
63
nem sztem nem a kézi csapatoknál a legjellemzőbb. a vizes sportágakban kb természetes. nyilván tabu szal senki se fog erre igent mondani, de hát a tapasztalat ugye ...
70/77 anonim válasza:
Mi rárántúrázunk folyamatosan. FTC kézi. 7-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!