Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek mennyire taszitó ha egy fiú biszex?
Semmi gondom sem a melegekkel sem a biszexekkel, így ha sima barátságról lenne szó, akkor egyáltalán nem taszító. Viszont azt nem akarnám, hogy a párom biszexuális legyen.
Hogy miért? Fogalmam sincs, nem bírnám elviselni a gondolatot. Attól nem félnék, hogy megcsal. A hetero is megcsalhat, de ez akkor sem menne.
Nekem nincsenek ilyen félelmeim mint az elsőnek, ha meg akar csalni úgyis megfog, teljesen mindegy hogy heteró-e vagy biszex. Nekem az is mindegy hogy férfival vagy nővel csalna-e meg, a megcsalás az megcsalás.
Na a lényeg hogy engem egyáltalán nem taszítana.
Semennyire.
A biszex pasikban szerintem több a lehetőség. Szélesebb a "játékok" repertoárja.
Ha kivétel nélkül mindig őszinte és belsőleg is passzolunk, még örülnéknis neki, hogy ilyen a beállítottsága. Főleg ha még szub hajlamai is vannak.
Van, akit taszít. Van, akit hidegen hagy. Meg olyan is van, akit vonz.
Egy biztos: nem a szexuális múltja lesz valaki férfias vagy sem.
A lényeg, hogy szeressen ;) Szerintem meg édes mindegy, hogy egy fiú vagy egy lány miatt szakít velem. (Ugyanis én is mindkettő nemhez vonzódom.)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!