Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt az első orális vagy anális élménye? Bisex pasik válasza érdekelne. 34 F Sopron
Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 13:58
2/7 anonim válasza:
Fura leginkább, mindkét helyen amikor először bekaptam meg amikor először belém hatoltak. Utóbbi kicsit fájt először, aztán egyre jobb lett.
Aztán alkalomról alkalomra még jobb lett, mára meg isteni.
25/travi
3/7 anonim válasza:
az orál nagyon jó volt.
az anál is. mind2 alkalommal én voltam a passziv.
4/7 anonim válasza:
Az első kicsit furcsa, de jó volt.
5/7 anonim válasza:
Csak orál volt, de élveztem. :) És nem olyan fú, de nagy dolog, mint amilyennek gondoltam. :)
F 33 Sopron
6/7 Homo Phil válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy milyen a másik partner, ha tapasztalt és türelmes, akkor nagy és jó élmény :-)
7/7 Csabah74 válasza:
Popoba nem próbáltam,de szopni szeretek,igaz kis méretű volt,de ettől függetlenül még ki akarom próbálni a anált is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!