Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elfogadni magam?
egyszer probáldki.lehet hogy nem jönbe,és akkor nincs tovább probléma.
ha bejön akkor van gáz,de gyere ide vissza és sirj egy adagot.
első és utolsó: bunkók vagytok.
hány éves vagy?
nincs olyan barátod, barátnőd, akinek elmondhatnád és tudod, hogy megértene és ugyanúgy melletted állna? ha úgy érzed, hogy valaki 100%-osan melletted áll, talán könnyebben elfogadod magad és meg tudsz nyílni másoknak is.
fogadd el magad, hiszen te is ugyanolyan ember vagy, mint bárki más, ettől nem leszel kevesebb! :) én például egyáltalán nem értem az olyanokat, akiknek bajuk van akár a melegekkel, akár a biszexekkel, másoknak miért nem mindegy?! én személy szerint kifejezetten 'szeretem' a melegeket is.
bár nem pont ugyanaz a helyzet, mint nálad, de egyik barátnőmnek volt egy meleg osztálytársa középiskolában. először egy lánynak mondta el, lehet neked is könnyebb lenne úgy, hogy ne vágja rá esetleg egy haverod, hogy oké, ezek után inkább nem akarok haverkodni veled. bár aki a barátod, az ettől még ugyanúgy a barátod fog maradni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!