Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hármas szex párkapcsolatban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szex párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel igen komoly kapcsolatban vagyunk, de elgondolkodtunk a hármas együttléten, esetleg egy párral. Mind a kettőnket izgat a dolog, az is ha fiút veszünk be és az is ha lányt, de kicsit félünk tőle, mert mindketten féltékeny típusúak vagyunk. Persze ott a kíváncsiság is és sok mindent kiszeretnénk próbálni. Szerintetek érdemes belevágni, nem fog a kapcsolatunk rovására menni? Esetleg várjunk vele még pár évet? És honnan érdemes választani, baráti körünkből?

2016. júl. 17. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
És mit tudna nektek az a harmadik adni, amit ti nem tudtok megadni egymásnak?
2016. júl. 17. 12:00
 2/7 A kérdező kommentje:
A kíváncsiság van benne pl barátnőmben, hogy milyen lehet lánnyal.
2016. júl. 17. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Ahhoz nem kell hármas. Jobban fel tudna oldódni csak a lány jelenlétében szerintem.
2016. júl. 17. 12:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi is most csináltuk, de szerintem ti még nem áltok készen.

23/F

2016. júl. 17. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Haladjatok lépésenként.

Először szervezzetek egy közös szexet egy másik párral, ahol ti is magatokkal és ők is magukkal foglalkoznak de egy helyen vagytok, ah ez már sok lesz nektek akkor tudni fogjátok, hogy elértétek a határaitokat ha nem akkor jöhet a több is.

2016. júl. 17. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Hármas szex párban... Nem érzed az ellentmondást? Ha hármasra vágysz, soha ne a pároddal csináld. Meg fogja mérgezni a kapcsolatot.
2016. júl. 18. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi próbáltuk a most már feleségemmel. Jó volt, de leszervezni nagyon nehéz volt. A párom hozta fel, hogy próbáljuk ki, elkezdtünk keresgélni de nagyon nehezen több hónapnyi keresgélés után a feladás határán találtunk egy lányt akivel kipróbáltuk. A szextárskeresők tele vannak hazudozókkal, olyanokkal akiknek csak a szájuk nagy, képgyűjtögetőkkel és még ki tudja kikkel. Rengetegszer felültettek minket. Végül egy ismerősünkkel jött össze. NAGYON jó volt, a kapcsolatunkra semmiféle negatív hatása nem volt, tök jól tudtuk kezelni. Én igyekeztem azon a határvonalon mozogni, ahol még a párom sem érzi, hogy bármiből kimarad, vagy, hogy féltékenynek kellene lennie és az újonnan csatlakozó lány sem érzi magát tárggyá degradálva. Működött, de azóta sajnos komoly kapcsolata van az újonnan csatlakozó hölgynek, így már nem csináljuk. Most is keresünk lányt hármasra, de nem igazán találunk sajnos, szóval a legnehezebb része az, hogy megtaláljátok a harmadikat.

Érdemes lehet először négyesben, egymás előtt szexelni párcsere nélkül, esetleg a lányok akciózhatnak egymással, ha ez bejön és oké (erre mellesleg partnert találni is könnyebb), elmehettek egy hivatásoshoz (Nekem ez nem jött be, engem zavart, hogy prosti, de ugye ott nem ciki visszakozni, vagy bármire nemet mondani) és ha az is oké akkor már ismerve a reakcióitokat keresgélhettek harmadikat is. :)

2016. júl. 20. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!