Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Legjobb barátnőm szeretne egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátnőm szeretne egy 3-ast, én viszont szűz vagyok, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Kicsit hülyén tettem fel a kérdést,nos én még szűz vagyok. Már nem egyszer felhozta,hogy ő velem meg egy férfivel szeretne egy 3-ast. Most pár napra elmentünk nyaralni. Én,ő meg a barátja. Fürdött a barátja. Kettesben voltunk és mondta barátnőm,hogy ő úgy szeretne egy 3-ast. Meg egyszer el kell veszítenem a szüzességemet. Oké ez igaz. De én meg nem szeretném ezt. Nyilván ha nem lennék szűz más lenne a szitu.

De én vagy csak vele lennék kettesben. Vagy majd egy pasival. De 3-asban nem igazán szeretném ezt.

Attól félek,hogy a pasi majd csak vele fog foglalkozni na meg egy vadidegennel veszítsem el a szüzességemet? Én ezt így nagyon nem.

24/L

2016. júl. 10. 18:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
én akkor is azt mondanám hogy ne menj bele ha nem lennél szűz...így meg pláne büszke vagyok rád
2016. júl. 11. 19:24
 12/12 A kérdező kommentje:

Mondtam neki,hogy ezt nem akarom.

Viszont nem egyszer hozta már fel a témát. Mindig nemet mondtam.

Igazából nincs gond a barátságunkban. Néha rájön ez a dolog,de nem tudom honnan. Egyszer csak ezt így megkérdezi a semmiből.

Amúgy egyik válaszadó. Ismerkedek,de nem jön össze semmilyen kapcsolat. Sokan azért,mert hogy szűz vagyok már tipliznek,mert tudják nem fognak 2 nap alatt megfektetni.

Barátnőm ezen akart "segíteni" hogy ha már nem leszek szűz legalább könnyebben fogok ismerkedni és a férfiak is másként fognak rám tekinteni.

De akkor is abszúrd,hogy így veszítsem el.

2016. júl. 11. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!