Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőm szeretne egy 3-ast, én viszont szűz vagyok, mi a véleményetek?
Kicsit hülyén tettem fel a kérdést,nos én még szűz vagyok. Már nem egyszer felhozta,hogy ő velem meg egy férfivel szeretne egy 3-ast. Most pár napra elmentünk nyaralni. Én,ő meg a barátja. Fürdött a barátja. Kettesben voltunk és mondta barátnőm,hogy ő úgy szeretne egy 3-ast. Meg egyszer el kell veszítenem a szüzességemet. Oké ez igaz. De én meg nem szeretném ezt. Nyilván ha nem lennék szűz más lenne a szitu.
De én vagy csak vele lennék kettesben. Vagy majd egy pasival. De 3-asban nem igazán szeretném ezt.
Attól félek,hogy a pasi majd csak vele fog foglalkozni na meg egy vadidegennel veszítsem el a szüzességemet? Én ezt így nagyon nem.
24/L
tök mind1 én vagy bárki más mit gondol!
"Én ezt így nagyon nem."
te már döntöttél!
tartsd magad a döntésedhez, legyen inkább érzéki az első, mint egy vadidegennel egy hármasban...
23F
Én is így gondolom persze!
Csak véleményekre vagyok kíváncsi.
Mit tudnék mondani. Ha nem akarod hát nem.
Nyilván annak van csak értelme, amit te is szeretnél.
21f
Ha nem akarod, ne csináld.
Inkább hagyd ki
Én megkérdezném a drága barátnőmet (bár ezek után megkérdőjelezném, hogy az maradjon-e egyáltalán), hogy ő ugyan örült volna-e neki, ha így veszíti el a szüzességét, mert én biztosan nem. Utolsó, te meg csak adj neki olyan tippeket, hogy d*g*ssa meg magát a barátnője pasijával...na gyönyörű lenne. A barátnőt ki lehet dobni anélkül is, hogy tönkretegyük a kapcsolatát, de nem egy utolsó bosszú jól jön mindig, ugye? Annyi jófej szingli pasi van, válogasson inkább azok közül. Sok van, aki kifejezetten szűz lányt keres és úgy is bánna vele, de neem, csapja csak le a barátnőjét.
Kérdező! Én először nyomatékosan közölném a barátnőmmel, hogy ezt nem akarok, az ő érdekében is, mert aztán jönne azzal, hogy megcsalta a pasija meg ilyenek. Ha nem érti meg, akkor meg hagyd őket és kész. Te keress normális barátnőket, ő meg valaki olyat 3as partyra, aki szintén akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!