Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen kipróbálnám milyen ha egy másik pasi elégít ki a szajaval, de viszonozni egyáltalán nem akarom, biszex lennék?
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 21:21
21/30 anonim válasza:
Biszex vagy az önzőbb fajtából, aki csak azt szereti, hogy neki legyen jó. Én oda-vissza szeretem csinálni. Sokkal jobb, mint csak egy irányban.
22/30 anonim válasza:
Én meg csak kielégíteni szeretnék mást, de azt, hogy ő engem, azt nem.
Viszont csak 20 alattit szeretnék.
23/30 anonim válasza:
Találtál rá megfelelő partnert?
39F
24/30 anonim válasza:
Én 32 vagyok eddig heterónak vallottam magam,de engem is izgatott ez a dolog és meg is történt!Csak nekem csinálta a srác,de nagyon jó volt!
25/30 anonim válasza:
Budapesten szívesen szopnék viszonzás nélkül fiatal srácot, srácokat.
26/30 anonim válasza:
Én is szívesen kielegitenék valakit viszonzás nélkűl Kezdő vagyok Borsodban esetleg valaki?
27/30 anonim válasza:
Én is úgy kezdtem, hogy jó lenne, ha egy pasi leszopna, aztán hamarosan már én szoptam, mert rájöttem, hogy az is izgató tud lenni. Azóta oda, vissza szeretem csinálni, de ha partner csak egyirányú, az se probléma.
28/30 anonim válasza:
Én pont a másik oldalt próbálnám ki :)
29/30 anonim válasza:
Én is nagyon szivesen csinálnám, mert nagyon izgatnak a farkak. Kölcsönösen is. De egyébként meg élek halok a nőkért, a férfiak nem vonzanak se testileg, sem érzelmileg, csak a farok. 20f
30/30 PKiss Ernő válasza:
Győrben valaki sz.patna viszonzás nélkül is akár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!