Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szívesen kipróbálnám milyen ha egy másik pasi elégít ki a szajaval, de viszonozni egyáltalán nem akarom, biszex lennék?
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 21:21
11/30 anonim válasza:
Nekem is írhattok,Pesthez kozeliek. :D
17/f
12/30 anonim válasza:
Megfelelő a szexuális életed? van barátnőd, azt szereted ha nő elégít ki szájjal? ha mindezekre igen a válaszod, tereld el gondolataidat és csak nővel csináld. Milyen korú vagy? lehet nagyon fiatal és emiatt vagy kíváncsi ....de ne menj bele ...
14/30 anonim válasza:
Én fordítva vagyok így.Szeretek szopni.20/f
Írhattok.:)
16/30 anonim válasza:
Ha még aktuális, akkor írj, szívesen lesz*plak és nem kérek semmit cserébe.
25/f
17/30 anonim válasza:
Nekem 39 éves koromra vannak ugyanilyen gondolataim,pedig mindig írtóztam a melegektől. Egy győri srác egyszer ajánlatott tett ,hogy lesz##na,de meghátráltam. Azóta viszont folyton ezen agyalok.
18/30 anonim válasza:
Van még aki szivesen szopna és pesti?
19/30 anonim válasza:
Szekszárd környéki pasikat én is szívesen elégítek ki, viszonzás nélkül! :)
20/30 anonim válasza:
Szívesen szopnék kecskeméten, akár viszonzás nélkül.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!