Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Szóval hetero vagyok vagyis eddig annak hittem magam.
De ma láttam az utcán egy fiús lányt aki iszonyat "jóképű" volt és őszintén szólva nagyon tetszett nekem. :)
Ez jelentheti azt hogy biszexuális vagyok?
Egyébként nem csak szexuális vonzalmat éreztem amikor ránéztem hanem annál jóval többet.Van néhány leszbikus ismerősöm de ők mind csajosak inkább szóval fiús leszbikusok hol bújkáltok? :) 25/L
2016. jún. 17. 21:22
1/1 anonim válasza:
Ènis fiús vagyok,bár nincs rövid hajam:'D
Èrdekes amúgy,mert mindenkinek a másik vèglet jön be,nekünk meg szinte emiatt minimalizálódtak a dolgok.~ Mármint párkapcsolat terèn,ahogy èszrevettem.. Ès nemcsak magamból indulok ki:D
Szóval akinek ez bejön írhat.
23/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!