Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok, mit gondoltok a biszex pasikról?
Figyelt kérdés
Hetero lány is válaszolhat.
És akár pasik is leírhatják, hogy mit gondolnak a biszex lányokról.
A kérdésem azért vetődött fel bennem, mert ismerek olyan embereket, akik biszex lányok, de érdekes módon egy pasiban nem fogadják el ezt.
2016. ápr. 27. 17:52
1/7 anonim válasza:
én nagyon vonzónak találom őket *.*
2/7 anonim válasza:
Nekem semmi bajom velük..el tudnàm fogadni ha biszex lenne a pàrom, és nem is zavarna ha időnként szexel mellettem pasikkal csak ne előttem mert amúgy nem izgat a dolog...
3/7 anonim válasza:
én nem voltam még sráccal, de egyszer nagyon kipróbálnám. Ha lenne barátnőm és biszex lenne, nem zavarna, megengedném neki, hogy lányokkal is együtt legyen :) 26/F
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ nektek, természetesen megy a "hasznos" értékelés. :)
2016. ápr. 27. 19:29
5/7 anonim válasza:
Én bi. pasi vagyok. Sajnos nekem nincs bi. lány ismerősöm, barátom. Pedig szivesen megismernék bi. lányokat.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem kb 1-2 ismerősömet leszámítva mindenki biszex, vagy meleg/leszbikus.
2016. ápr. 28. 11:36
7/7 anonim válasza:
jó közegben mozogsz. ezt minden bi srác irigyelni fogja,én is.
nincs különösebb extra véleményem a bi lányokról. de minden bizonnyal több 3as,4es party lenne mint az átlag pároknál.fiukkal lányokkal vegyesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!