Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezavardtam… miert van ez?
Már úgy 1.5 éve tudom hogy vonzodok a fiukhoz es egyre jobban meg tetszettek es gondoltam mar h meleg lettem, lanyok irant csak baratsag volt, voltam mar fiuval
Es a mostani idokbe ugy 1-2 hete megint ramjott az h fiuk is tetszenek meg a lanyok is ez akkor volt amikor mar kezdtem vonzodni a fiukhoz…
Miert van ez ? :(
Hány éves vagy?
mi volt a fiúval?
El tudod magadat teljesen fogadni?
A kornyezetedben elfogadnak?
Amugy nyugi nincs semmi gaz. :) Van, aki mindket nemhez egyforman vonzodik aztan ha erzelmileg elkezd kotodni valakihez akkor nem erdekli a maaik nem. :)
14 vagyok igen eltudom fogadni magam
De paran emiatt nem beszelnek velem :(
Es fiuval szex volt
De mar voltam fiuval es keszen allok ra
Akar most is dugnék
Tulajdonképpen útkeresés, amin átmész. Az is lehet, hogy biszex vagy. Ha egy tanácsot megfogadsz tőlem: ne zárkózz el semmitől. Csak magadat fosztod meg a tapasztalatoktól, és ha úgy gondolod, hogy lánnyal is akarsz lenni, akkor keríts egy aranyos lányt magadnak, és próbáld meg vele is. Ne akard magad mindenáron bekategorizálni, hogy "csak és kizárólag meleg" vagy "csak és kizárólag hetero". Kisérletezz, aztán úgyis kialakul a saját ízlésed.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!