Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fiúk vagy a lányok csókolnak jobban?
Figyelt kérdés
2016. máj. 8. 22:30
1/5 anonim válasza:
Heteró vagyok, csak a lányokkal vannak tapasztalataim.
A lányok között is nagy a különbség. És nincs összefüggés a koruk, kinézetük, más egyébb adottságuk és a csókolási technikájuk között!
2/5 anonim válasza:
habár én hetero vagyok, és nem is érdekel a dolog férfival, biztos vagyok benne hogy átlagban a férfiak jobban csókolnak.
ennek oka, hogy a nők igazából ritkán kezdeményezőek, mégha a barátnőnkről si van szó, másrészt pedig önbizzalomhiányosak, illetve a gusztustalankodást se nagyon preferálják.
vagyis kevés nő tud igazán úgy csókolni, hogy az egy szenvedélyes nyelves nyálas egymás szájában turkálunk típusú igazi smaci legyen.
3/5 anonim válasza:
Volt már nagyon és kevésbé jó, fiúval is lánnyal is. De mégis a lányt mondanám, személyes okokból kifolyólag. Ha csak a fizikai oldalát nézzük, akkor nincs érezhető különbség számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!