Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Barátnőm, barátnője meg én?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm, barátnője meg én? 3-asban?

Figyelt kérdés

Barátnőm kezd szembesülni azzal hogy biszexuális, a barátnője viszont nyitott az ilyen dolgokra, viszont megcsalni nem szeretne, nem is opció, így a barátnője mondta neki hogy ő 3-asban is benne van.

Érzelmileg nem kötődik "úgy" a nőkhöz, és szexuálisan sem vonzza őt minden. Furcsa vagy nem, mivel részükről biszexuális "dologról" van szó, így nem mondhatom azt, hogy ebben feltétlen csak én "járok jól" (nem tudom másképp megfogalmazni), mivel az egész alapja nem az én örömöm hanem hogy ők együtt ellegyenek. Vagyis másképp fogalmazva, valószínűleg az egész szex lényege elsősorban kettőjükön és másodsorban rajtam állna, mint valami "mellékszereplő".

Mármint így kicsit furcsa az egész, hiszen én is osztozom a barátnőmön meg ő is rajtam ebben az esetben. Alapvetően igen férfi vagyok, mint minden férfi, ha engedélyt kap vagy független szívesen "megdugna" mást, ellenben nagyon nem szeretünk osztozni a barátnőnkön.

Az igen felé hajlok, mármint hogy belemegyek ebbe az egészbe, de érdekelnének a ti véleményetek is. Leginkább a csajoké, mert valahogy sejtem hogy a férfiak ebben csak magát az élvezetet látnák, külső szemmel...

2016. ápr. 8. 16:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

Te egy hozzászólásból meg tudod állapítani? Hogy ki milyen nemű? :)

Gratulálok.

Ne menj látnoknak.:D

2016. ápr. 8. 18:42
 12/14 A kérdező kommentje:

hát vagy férfi vagy, vagy azt gondolod ez csak szex és annyi, egyértelmű a reakció... pedig nem, nagyon nem egyszerű, sőt, nagyon nehéz döntés!

azért írtam ki, hogy kapjak tanácsokat, és írtak is páran elég érdekes dolgokat, nem pedig olyanokat hogy én miért írom ki a kérdést... azért mert dönteni szeretnék!

2016. ápr. 8. 18:48
 13/14 anonim ***** válasza:
95%

bazzzzz

"elvégre nem egy rivalizált ellenfél éri ezt el, hanem egy másik nő"

Te dióda, ha a barátnődnek vannak bi hajlamai akkor igenis egy potenciális ellenfél az a 3. hát ezt nem fogod fel? Persze, 3as szex,menő meg minden de.... majd a barátnőd ezután rájön h jobb neki nővel te meg le leszel selejtezve, sztem ez az esélyesebb opció mert hiába vagy neki ő mégis vágyik 1 másik csajra, ezt az álmát miért nem akkor próbálta ki mikor még nem voltál neki?

2016. ápr. 8. 18:53
 14/14 A kérdező kommentje:

ezt a részét nem fogom ragozni.

mint írtam ő kiskora óta érzett valamit a női nem felé, de most volt hajlandó tenni az ügyben, hiszen most van alkalma is rá, de még egyszer leírom, hogy nagyon pasiigényes lányról beszélünk, és úgy tapad hozzám, hogy más pasit már megfojtana.

Ő + másik nő mint kapcsolatban képtelen. Ő egy nagyon sub csaj kifejezetten szexorientált alkat és nőkkel elég korlátozott vonzódást érez. Furcsa vagy nem pont csókolózni nem szeretne egyedül a nyalás az ami oda-vissza kellene hogy menjen, meg a tapi.

De ennek ellenére ő nem bír ki egy napot sem szex nélkül, vagy hogy is fogalmazzak "farok" nélkül. Kivéve akkor amikor beteg... de többségében ha még én vagyok beteg, akkor is kielégít.

Vagyis attól függően hogy ő biszexuális, attól nem félek hogy lelép más nővel... ha férfi lenne a téma, na akkor ez helytálló lehetne, mármint ez a félelem. Meg amúgy is barátnők, és az a lány szeret "pasizni". Mármint nem egy pasival többször, hanem inkább mindig más pasival de ritkán, vagyis ő biztos nem akar senkivel sem megállapodni. Érzelmileg egyik sem biszexuális.

2016. ápr. 8. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!