Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Barátnőm, barátnője meg én?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm, barátnője meg én? 3-asban?

Figyelt kérdés

Barátnőm kezd szembesülni azzal hogy biszexuális, a barátnője viszont nyitott az ilyen dolgokra, viszont megcsalni nem szeretne, nem is opció, így a barátnője mondta neki hogy ő 3-asban is benne van.

Érzelmileg nem kötődik "úgy" a nőkhöz, és szexuálisan sem vonzza őt minden. Furcsa vagy nem, mivel részükről biszexuális "dologról" van szó, így nem mondhatom azt, hogy ebben feltétlen csak én "járok jól" (nem tudom másképp megfogalmazni), mivel az egész alapja nem az én örömöm hanem hogy ők együtt ellegyenek. Vagyis másképp fogalmazva, valószínűleg az egész szex lényege elsősorban kettőjükön és másodsorban rajtam állna, mint valami "mellékszereplő".

Mármint így kicsit furcsa az egész, hiszen én is osztozom a barátnőmön meg ő is rajtam ebben az esetben. Alapvetően igen férfi vagyok, mint minden férfi, ha engedélyt kap vagy független szívesen "megdugna" mást, ellenben nagyon nem szeretünk osztozni a barátnőnkön.

Az igen felé hajlok, mármint hogy belemegyek ebbe az egészbe, de érdekelnének a ti véleményetek is. Leginkább a csajoké, mert valahogy sejtem hogy a férfiak ebben csak magát az élvezetet látnák, külső szemmel...

2016. ápr. 8. 16:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem mész bele, megkereslek és megpofozlak!!! :) Ne hozz szégyent a férfiakra! :)
2016. ápr. 8. 16:58
 2/14 anonim ***** válasza:
98%

Soha sem értettem, hogy miért is jó a 3as. A barátnőd nem akar megcsalni, ezért veled együtt csal meg egy harmadikkal?Mert ha ott vagy és te is hozzá nyúlsz, akkor már nem megcsalás?

Szerintem ilyen szerelmi viszonyban nincs...

De ha nem érdekel az erkölcsi része, akkor is két opció van arra ha bele mész. Évezitek minden és rendszeresen össze jártok sokáig, amíg egyikőtök ki nem esik a szexuális háromszögből(igen, akár te ).

A másik lehetőség hogy nagyobbakat nyög mondjuk a csaj amikor te nyúlsz hozzá, mint amikor a barátnőd, vagy valami hasonló. És a lelkedben, vagy a barátnődében örök sebet hagy ez az esemény és szakítani is fogtok és soha többé nem akarsz ilyesmit.(vagy legalábbis amelyikőtöknek rosszul esik a dolog)

Nagyon kevés esetben működik ez a téma jól...

2016. ápr. 8. 17:05
 3/14 A kérdező kommentje:

A kieséstől nem félek, mert a barátnőm azért ha egy skálán nézzük 3/4 részben hetero.

Erkölcsi része nem izgat, hiszen ebben egyrészt mindkettőnk öröme benne van, elsősorban az ővé, más részben ha egyszer ő úgy érzi hogy biszexuális és szeretne élni vele, mármint átélni legalább 1x, akkor csak jobb ha velem, mintha egyszer majd elgyengül és nélkülem nem?

Azért a vágy az nagy úr.

2016. ápr. 8. 17:16
 4/14 anonim ***** válasza:
81%
Engem legalább annyira izgatna hogy a barátnőmet láthassam a másik lánnyal,mint hogy én lehetek kettőjükkel.Nem tudnám kihagyni!
2016. ápr. 8. 17:21
 5/14 anonim ***** válasza:
97%

Nőként a #2-nek nagyon igazat adok! Tökéletesen megfogalmazta!

Gondolj bele,hogy fog esni a barátnődnek,ha a másik lánytól nagyobbat élvezel? Vagy,hogy fog esni neked,ha ők jobban fogják élvezni egymást és mondhatni csak gyertyát fogsz tartani?

2016. ápr. 8. 17:35
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Most te kérkedni jöttél ide? Vagy ennyire életképtelen vagy?

Nem tudom hogy melyik a rosszabb.

2016. ápr. 8. 17:57
 7/14 A kérdező kommentje:

kérkedni?

mint írtam inkább a lányok véleménye érdekel, mert a férfiak ebben az esetben csak a farkukkal gondolkodnak, az pedig nem érv.

2016. ápr. 8. 18:08
 8/14 A kérdező kommentje:

A többieknek köszönöm a válaszokat.

Az hogy nekem hogy esne hogy ők elvannak egymással... ha már belementem akkor maximum csak élvezem hogy jól érzi magát. Valamilyen szinten biztos boldog lesz, ha megtörténik a dolog, hiszen egy elfojtott vágya az egész. Vagyis úgy gondolom hogy biztosan nagyon fogja élvezni és nem gondolom hogy ennek engem zavarnia kellene, elvégre nem egy rivalizált ellenfél éri ezt el, hanem egy másik nő.

Barátnőm igen féltékeny tud lenni, de kegyetlenül sub alapvetően, valószínűleg ő is élvezni fogja azt ha én is élvezni fogom a barátnőjét. Ennyire már ismerem.

Csak valamilyen szinten döntésképtelen vagyok, pedig este jön át mint általában pénteken (mármint a barátnője), aztán mondani kéne nekik valamit...

2016. ápr. 8. 18:34
 9/14 anonim ***** válasza:
94%

En meglepodnek ha a pasim ilyesmivel allna elo!

Siman szakitanek vele es en biztos nem lennek mas novel!

L/30

2016. ápr. 8. 18:40
 10/14 A kérdező kommentje:
jó hogy a barátnője vetette fel, és ők győzködnek engem, nem fordítva...
2016. ápr. 8. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!