Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gloryhole ban nem látják egymást az emberek? Az sem aki szopat?
Figyelt kérdés
vannak ilyen nyilvános helyek?
hetero férfiaknál is jellemző? mi történik, ha egy másik férfi cuppan rá? nők járnak ilyen helyekre?
2016. márc. 30. 13:35
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom nem látják egymást. Hetero pasik is használják,de sok pasi is van. Egyszer kipróbálnám,de csak ha előre látom milyen pasik fogják beugni a farkukat.
2/3 anonim válasza:
Ha ha ennek pont az a lényege hogy anonim és ne tudd hogy kinek csinálod.
Ez szerintem akár egy fajta orosz rulett
3/3 anonim válasza:
Én már láttam olyan kialakításokat, ahol a férfi látta (pl. félig átlátszó tükörben, másik lyukon stb.), hogy ki van a túlsó oldalon. Szóval meggyőződhetett arról is, igen, hogy nő szopja. Csak a nő számára maradt végig titokban, hogy kinek csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!