Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító a gloryhole?
Egy csomó olyan kérdést olvastam, hogy "most jöttem rá, hogy a pasikat is szeretem", vagy "max gloryholeban kipróbálnám sráccal".
így akarnak nekiugrani, szerintetek nem undorító. ráadásul mi értelme? nem látsz csak egy farkat, ki tudja milyen a feje a gazdájának?
fúúj.
de hogy mehet így benne, hogy nem tudja ki van a túloldalon? eszem megáll. hogy szophat le egy olyat, aki akár beteg is lehet? aztán, ha elkap valamit? inkább keresne egy srácot, akiben megbízhat. nem értem az ilyeneket.o.O
Én izgalmasnak találom, bár egyelőre csak fantáziaszinten mozgat meg ez a téma.
18L
Szerintem csak perverzitás kérdése.
Kérdező, leszophatsz egy beteg srácot úgy is, hogy látod az arcát, legtöbbször nincs ráírva.
Hogy igénytelenség-e? Lehet, de látod a farkat, legföljebb nem kapod be. Én kifejezetten kedvelem az extrém helyeket, tehát az ilyen szituációt is, sajna még nem volt benne részem. Illetve amikor annak idején lehetett volna, akkor nem tudtam, hogy mire való.
Nem mindenki igénytelen aki átlógatja, akit én "kihagytam", ha jól tudom tanár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!