Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek volt már olyan, hogy nem volt lány és egy haverotokkal elégítettétek ki egymást? Milyen volt? Kort is irjatok légyszi.
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 18:06
3/22 anonim válasza:
Ilyen még viccből sem fordult meg soha a fejemben. Aki ilyenbe bele megy, az sztem egy kicsit langyi. A farkamat csak asszony kezébe adnám, a többit kinyírnám.
4/22 anonim válasza:
Nem volt ilyen, nem is akarom kipróbálni..
5/22 anonim válasza:
Persze, nincs épp lány és majd egyből homár leszek.. Hát nem!
6/22 anonim válasza:
Igen, privátban szívesen elmesélem.
9/22 anonim válasza:
Nekem is, nem is egyszer. Ha érdekel és te is mesélsz, én is elmondhatom priviben.
10/22 anonim válasza:
volt, nemtudom máshol hogy van, de a mi kolinkba ez elég gyakori... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!