Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Ez mennyire normális?
Meleg fiú vagyok és van egy legjobb barátnőm. Sok időt töltünk egymással, sokszor filmezünk együtt és van, hogy együtt is alszunk. Jó megsimogatni meg megölelni, van hogy úgy alszunk el, hogy háttal fekszek, ő meg hassal rajtam.
Nagyon kötődünk egymáshoz érzelmileg. Ő szexuálisan is. Bevallotta szerelmes belém, de énis érzek iránta valamit.
Nagyon hiányzik már egy pasi nekem, még sosem volt, ez mennyire "fura", hogy így adunk szeretete egymásnak?
Az lehet, hogy enyhén bi vagyok? El tudom vele képzelni a szexet, de nem vonz.
"Meleg fiú vagyok" "Az lehet, hogy enyhén bi vagyok? "
Most meleg vagy vagy bi?
de nőkre sosem verem ki. fel sem áll rájuk.
mégis van bennük valami vonzó:D
homoszexuális heteroromantikus? :) van ilyen.
El tudnál vele képzelni egy kapcsolatot?
Ugyanakkor az is lehet, hogy csak jól esik az odabújás, meg az ilyenek, és mivel nincs barátod, ő az, akivel ezt csinálni tudod. Akárhogy is, mielőtt bármit is lépnél, szerintem mindenképp beszéld meg vele. Ha tényleg szerelmes beléd, akkor nagyon meg tudod bántani, ha pl. kipróbálod vele a szexet, és utána azt mondod, hogy nem, ez nem jön be. Mondd meg neki előre, hogy csak ki szeretnéd próbálni, de nem jelent semmit, ez neked okés?
Szerintem. :)
"szerintem pròbáld ki vele mindenféleképp a szexet csak ne zavard össze szegényt." Ezt mégis hogy gondoltad, ha mint leírta, ő a fiúkhoz vonzódik, ergo melegnek tartja magát, ja és egy pasira vágyik szexuálisan, nem egy nőre?
Szerintem szimplán meleg vagy kérdező, amivel nincs baj, csak ne a legjobb barátoddal kísérletez, vagyis ne tedd tönkre azt a szegény lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!