Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Ez mennyire normális?
Meleg fiú vagyok és van egy legjobb barátnőm. Sok időt töltünk egymással, sokszor filmezünk együtt és van, hogy együtt is alszunk. Jó megsimogatni meg megölelni, van hogy úgy alszunk el, hogy háttal fekszek, ő meg hassal rajtam.
Nagyon kötődünk egymáshoz érzelmileg. Ő szexuálisan is. Bevallotta szerelmes belém, de énis érzek iránta valamit.
Nagyon hiányzik már egy pasi nekem, még sosem volt, ez mennyire "fura", hogy így adunk szeretete egymásnak?
Az lehet, hogy enyhén bi vagyok? El tudom vele képzelni a szexet, de nem vonz.
ő benne lett volna, felajánlotta nekem magát. én nem tenném tönkre, ha ki is próbálnám, teljesen tisztában van vele, hogy a fiúkhoz vonzódok.
vele kipróbálnám, mert megbízok benne, de csak úgy eszembe sem jutna, hogy nőt keressek erre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!