Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lanyok iranti vonzodas?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok iranti vonzodas?

Figyelt kérdés
Neha fantazialok arrol hogy milyen erzes lenne magamhoz huzni egy lanyt nyakon illetve szajon csokolni es simogatni a boret.De ezt random az utcan ha szembejon egy szep lany.Bar alapban hetero vagyok, de neha nagyon ram jon.Ez biszexualitas?
2016. márc. 29. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Édesem, te bi vagy :)
2016. márc. 29. 19:44
 2/4 A kérdező kommentje:
A biszexualitas nem arra ertendo hogy az adott szemely szerelembe tud esni a sajat nemevel? Mert azt meg nem volt szerencsem megtapasztalni :D
2016. márc. 29. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
95%

A biszexualitás szexuális vonzalom a saját nemed iránt is.

Én például szexuálisan vonzódom férfiakhoz is, azonban szerelmes csak lányba tudnék lenni. Ettől én még nem vagyok leszbikus.

Egyébként szerintem ez lehet egyszerű kíváncsiság is. Próbáld ki egyszer, és meglátod tetszik-e, vagy sem. Persze ne az utcáról valakivel:D.

Hajrá:).

2016. márc. 30. 00:38
 4/4 anonim válasza:
100%
Velem is így van, ahogy írtad. Én még nem próbáltam ki eddig semmit lánnyal, (és alkalom hiányában nem is hiszem, hogy valaha kipróbálom), ahogy az előttem válaszoló írta, de rám is így random rám szokott jönni. Viszont elég múlandó dolog, tehát hol ritkábban hol pedig sűrűbben jön rám, éppen ezért én nem mondom, hogy biszex lennék..:)
2016. ápr. 1. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!