Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fura egy ilyen kapcsolat?
Tökéletesen meg vagyunk a párommal, de iszonyú perverzek vagyunk. Nem féltékenykedünk, sőt, egyenesen felizgat, ha egy pasi beszáll harmadiknak, mindkettőnk örömére. Ezt leszámítva viszont csak egymással vagyunk, nem is tudnánk másokkal lenni, de ez teljesen más, ez pont tüzel minket.
18L és 25F
Szerintem teljesen jó. Ha mindkettőtöknek megfelel akkor oké
Nekem volt egy barátom akit szörnyen szeretettem, de tényleg viszont (mondjatok akármit) de megcsaltam. Azért csaltam meg mert kellett az a plussz tűz amit egy pasi nem tud nekem megadni.
Szóval szerintem ti jól csináljátok. Elkerülitek a titkolózást és így teljesen nyíltan lehetettek együtt
Én tisztelem ezt a felfogást, bár találnék egy ilyen pasit
18/l
Ha nem zavar titeket a latvany,hogy a parotok a masikkal is foglalkozik akkor belefer !
Foleg ha szuksefetek van egy kis plusszra..
30/L
Érdekes és nem éppen szokványos. Pároknál jellemzően lányos fantázia szokott bejátszani, amikor harmadiknak keresnek valakit.
De ha mindketten jól érzitek így magatokat, akkor mi a gond? ;)
25.bi.L
Bejön amiket írsz :) Vegyük fel a kapcsolatot :DDD
23/bi/F/Pest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!