Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Leszbikusként beleszerettem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusként beleszerettem egy biszexbe, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A probémám az, hogy beleszerettem egy biszex csajba.

Sajnos korábban már ért olyan csalódás, hogy bi csaj mellőlem lelépett egy férfivel, ezért nagyon tartok az egésztől DE...

Mindig ő jár a fejemben, és lehet csak arra kellek neki, de meg szeretném szerezni. Vannak fiúk akikkel randizgat, miközben mi is találkozunk majdnem minden 2. 3. nap. Sok időt töltünk együtt, de elmondása szerint nincs ideje egy kapcsolatra.

Hogyan "hódíthatnám" meg?

Hogy vegyem rá, hogy mellettem "kötelezze el magát" és ne egy fiú mellett?

Olyan válaszokat nem kérek, hogy felejtsem el.

Én 20L ő 19L

2016. márc. 15. 21:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Szerencsés vagy, hogy nem hetero és hát ennyi erővel csajjal is ugyanúgy leléphet, szóval...inkább örülnék a helyedbe.:D
2016. márc. 15. 21:45
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
A haditerv a következő. Feküdj le a pasijával aztán csináld ügy hogy kidrüljön akkor szakítanak és tied a pálya. Aztán feküdj le velem. Oké? Mehet? Akkor 3ra 1....2....3
2016. márc. 15. 21:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam szerencsésnek. Szenvedek, mert így nem csak az enyém. Osztozkodni meg nem szeretek. :D
2016. márc. 15. 21:46
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

Hat igen csabitsuk el ketten 😊 akkor biztos van esély 😁..

18F

2016. márc. 15. 21:47
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
De önző vagy peddig tobb szaj tobbet nyal 😁 4es voltam
2016. márc. 15. 21:48
 6/13 VirágésBence ***** válasza:
96%
Egyébként is pont annyi esély van rá, hogy lelép, ha leszbikus.
2016. márc. 15. 21:50
 7/13 A kérdező kommentje:

Normális válaszok?:D

Kanos élettelen nyomorékok nem értem mit keresnek itt.

2016. márc. 15. 21:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
valojaban nagyon is ertem amin aggodsz > e hat ugye feltekeny vagy ?? na ezt ettem meg en is sajnos >> parhonapja 20 L
2016. márc. 15. 22:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki h szerelmes vagy bele stb... 50% esélyed van rá h számodra jól alakulnak a dolgok
2016. márc. 15. 22:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
A félemlemed szerintem jogos. Megg kell ismerned annyira,hogy tudd milyen hűséges. Ha már az elején csalódsz benne,akkor a magad érdekében mondj le róla...
2016. márc. 16. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!