Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusként beleszerettem egy biszexbe, mit tegyek?
Sziasztok!
A probémám az, hogy beleszerettem egy biszex csajba.
Sajnos korábban már ért olyan csalódás, hogy bi csaj mellőlem lelépett egy férfivel, ezért nagyon tartok az egésztől DE...
Mindig ő jár a fejemben, és lehet csak arra kellek neki, de meg szeretném szerezni. Vannak fiúk akikkel randizgat, miközben mi is találkozunk majdnem minden 2. 3. nap. Sok időt töltünk együtt, de elmondása szerint nincs ideje egy kapcsolatra.
Hogyan "hódíthatnám" meg?
Hogy vegyem rá, hogy mellettem "kötelezze el magát" és ne egy fiú mellett?
Olyan válaszokat nem kérek, hogy felejtsem el.
Én 20L ő 19L
Ő maga mondta, hogy nincs ideje egy kapcsolatra, tehát nem akar kapcsolatot. Sajnálom, de a biszex lányok legtöbbje főként a szex miatt keresik a leszbikusok társaságát, nem pedig a sírig tartó szerelem miatt. Azért nem fogja magát elkötelezni melletted, mert szereti a f....szt is, amit te nem tudsz neki megadni, akármilyen hiper-szuper vibrátort veszel. Láthatod, randizik másokkal, esze ágában nincs neki megállapodni.
És még valami, ha már "rá kell venni" valakit arra, hogy melletted maradjon, az rég rossz. Ha esetleg mélyebb érzelmek fogják hozzád fűzni, akkor idővel úgyis megállapodik nálad, de én tényleg nem szeretnélek hamis reményekben ringatni. Hagyd, hogy magától alakuljon, ne próbáld magadhoz láncolni, mert szerintem azzal csak az ellenkezőjét éred el. Inkább élvezd a vele töltött időt, fogd fel úgy, hogy ez egy jó kis kaland, néhány jó szex, aztán akármi is lehet még belőle.
Bi N25
mozdulj rá,hátha beadja a derrekát.
a:"hódíthatnám" meg?
Hogy vegyem rá, hogy mellettem "kötelezze el magát" kérdéseket felejtsd el,mert az ember fügő,hogy mennyire hűséges.
ha egy qrva akkor az első alkalommal megcsal.
ha normális akkor nem. de szívnak nem lehet parancsolni,meg amúgy is bi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!