Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csak én hiszem rosszul?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én hiszem rosszul?

Figyelt kérdés

A barátom (2 éve vagyunk együtt, ő biszex, én heteró) már pár hónapja feszegeti, hogy ő szívesen benne lenne hármas szexben is, egy másik férfival. Tőlem ez annyira nem is állna távol - sőt, szerintem sok embertől fantázia szintjén meg is van.

Viszont elgondolkodtam egy picit, és az is eszembe jutott, hogy tulajdonképp a szeme előtt lennék együtt mással, és ő ezt élvezné. Ez azt jelenti, hogy nem is szeret annyira, hogy ez zavarja? Vagy ennyire emberfüggő?

Párok, akiknek ebben van tapasztalata, örülnék, ha leírnák a gondolataikat. Köszönöm!

22L

2016. márc. 19. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Hm, az örök dilemma. Egyrészt lehetne azt mondani, hogy ha annyira akarja látni, amint valaki más megdug, akkor felveszed neki videóra, megnézheti és je. :)

Másrészt van ama városi legenda, hogy a hármasozás felpezsdíti a szexuális életet, erősíti a kapcsolatot, meg miegymás. Ezt én sose hittem komolyan, bár tény, hogy még mindig jobb, mintha a hátad mögött szexelne mással. Azon viszont mindenképpen el kell gondolkozni, hogy milyen hatással lesz a kapcsolatotokra egy másik ember bevonása.

A ti esetetekben pedig az ő biszexualitása bonyolítja a dolgot. Téged biztos nem zavarna a dolog? Akkor és csak akkor menj bele ilyesmibe, ha semmi kétséged sincs afelől, hogy később sem bánod meg.

2016. márc. 19. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
ugye nem akarod az ajtora kirni hogy DSCONT !!
2016. márc. 19. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
23%

Aki osztozkodik ott megkérdőjelezhető a szeretet.

A 2 férfi 1 nő felállás meg.....

Az nem férfi akit férfi dug.Te nem egy férfit szeretsz.Csak egy férfi testet.

Jó gyomrod van.

Mehet a lepontozás uraim.

2016. márc. 19. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Emberfüggő. Én pl férfiként tudom, hogy csak olyan hármas szexben lennék benne, ahol én vagyok az egyetlen férfi. De megértem ha valakinek más fajták a vágyai, ebben elfogadó vagyok.
2016. márc. 20. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

3: Egyetértek veled. A börtönökben szokta az erősebbik megkefélni a gyengébbiket.

Ha nő lennék és ott dugná valaki a férfi párom seggét, az jutna eszembe róla, hogy "Miért hagyja ezt? Hát ő a gyengébbik, akit elkaptak hátulról és most köcsögként használják?"

Valahol tényleg veszít a férfiasságából az a férfi, akinek a seggébe dugnak valamit szexuális értelemben.

2016. márc. 20. 09:33
 6/7 anonim ***** válasza:
96%

Vagy elvezi a prosztata miatt amirol kevesen tudnak es osszefuggesbe hozzak a melegekkel mert ez bevett szokas...

30/L

2016. márc. 20. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
24%
Aki ilyenbe belemegy, az nem a párját szereti, mint embert, hanem csupán a szexuális együttlét technikai kivitelezését és megvalósítását.
2016. márc. 21. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!