Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek a különben hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K.L.Kiss kérdése:

Szerintetek a különben hetero fiúk hány százaléka lenne benne, hogy egy másik fiú őt orálisan kielégítse?

Figyelt kérdés
Én azt tapasztaltam, hogy elég sokan, de nem tudom, hogy ez általános-e, vagy csak én találkoztam véletlenül több olyan fiúval, akik ebben benne voltak szívesen.
2016. márc. 17. 07:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem az 1/3 fejében megfordul a gondolat.

Én bi pasi vagyok és szeretek szopni (pláne ha igazából szopatnak). Akik közül nekem azt mondták, hogy első nekik, egy olyan srác volt aki azt mondta, hogy jól csinálom, de nem tud elvonatkoztatni attól, hogy pasi szopja. A többinél azért ha már rábuktam, működött a dolog :D

2016. márc. 18. 08:07
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Egy se,mert az nem hetero.
2016. márc. 19. 01:31
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kivancsi heterorol meg nem hallottal??

Mint a lanyoknal..

2016. márc. 19. 09:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én benne lennék,fordítva is!
2016. márc. 19. 17:09
 15/15 anonim ***** válasza:
94%
volt már ún kíváncsi fiúkkal ilyen élményem (4) de ebből kettő biztosan bi volt,annak mondta magát a srác,a másiknak barátnője volt,a másik kettőt nem tudom,korábban volt lánnyal,de akkor éppen nem volt senkije.tőlük kellene megkérdezni,hogy mi játszódik le bennük,egyébként egy izgalmas dolog:)olyan van egyébként,hogy nem tud elélvezni lehet a gátlás miatt,van aki simán.
2016. márc. 20. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!