Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek a különben hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K.L.Kiss kérdése:

Szerintetek a különben hetero fiúk hány százaléka lenne benne, hogy egy másik fiú őt orálisan kielégítse?

Figyelt kérdés
Én azt tapasztaltam, hogy elég sokan, de nem tudom, hogy ez általános-e, vagy csak én találkoztam véletlenül több olyan fiúval, akik ebben benne voltak szívesen.
2016. márc. 17. 07:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem aki ebben benne lenne az nem hetero, hanem bi. Sokan titkolják, és inkább heteronak mondják magukat, mert az a társadalmi elvárás. Én próbáltam már azt, hogy egy fiú orálisan kényeztet, de egyszerűen fel sem állt, nemhogy el tudtam volna élvezni. Egyszerűen zavart a tudat, hogy nem nő...

Persze nem mondom azt, hogy soha többé nem tenném meg, egy esélyt még adnék ennek olyan formában, hogy közben egy nő nyaktól felfelé foglalkozik velem (csók, arca ülés, stb.).

2016. márc. 17. 09:33
 2/15 anonim ***** válasza:
77%
Heterónak tartom magam, de a fordított felállás izgat, ha leszophatnék egy pasit. Érdekel és kíváncsi vagyok, hogy mit érez ilyenkor a lány.
2016. márc. 17. 09:53
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
95% biztosan. Mert aki kanos és nincs csaja, azt könnyebb rávenni ilyesmire.
2016. márc. 17. 11:02
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez igy van ahogy az utcso irta!

A lanyoknal is hasonlo a helyzet csak ok nem csinalnak akkora ugyet belole mint a fiuk..

30/L

2016. márc. 17. 11:07
 5/15 A kérdező kommentje:
11:07-es válasz szerintem is igaz. Azok a fiúk, akiknek régóta nem volt szex, vagy még egyáltalán nem volt, azok megfelelő lörűlmények között túlnyomórészt benne lennének, hogy egy fiú kielégítse őket, ha már lány nincs! Én ezt tapasztaltam. Ezek szerint más is!Akkor ez nem ritka, különleges dolog.
2016. márc. 17. 12:37
 6/15 A kérdező kommentje:
Szerintem csak az a bi, aki maga is szeretné csinálni! Aki önkielégítés helyett csak hagyja, hogy neki csinálják, az nem bi! Szerintem!
2016. márc. 17. 12:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg. Amúgy is az emberek túlnyomó többsége biszex.
2016. márc. 17. 16:03
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Én hagynám,hogy leszopjon egy fiú.

25F

2016. márc. 17. 16:36
 9/15 anonim ***** válasza:
95%

Így van, az emberek zöme biszex, csak épp magának sem meri bevallani, mert nem ez a társadalmi elvárás.

Fiatal-/kamaszkorban pedig hozzájön még egy jó adag kíváncsiság is.

2016. márc. 17. 19:33
 10/15 anonim ***** válasza:
95%
Helyzettől is függ. A börtönökben például olyanok is sokan kipróbálják, akik előtte nem gondolták volna.
2016. márc. 17. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!