Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a különben hetero fiúk hány százaléka lenne benne, hogy egy másik fiú őt orálisan kielégítse?
Szerintem aki ebben benne lenne az nem hetero, hanem bi. Sokan titkolják, és inkább heteronak mondják magukat, mert az a társadalmi elvárás. Én próbáltam már azt, hogy egy fiú orálisan kényeztet, de egyszerűen fel sem állt, nemhogy el tudtam volna élvezni. Egyszerűen zavart a tudat, hogy nem nő...
Persze nem mondom azt, hogy soha többé nem tenném meg, egy esélyt még adnék ennek olyan formában, hogy közben egy nő nyaktól felfelé foglalkozik velem (csók, arca ülés, stb.).
Igen ez igy van ahogy az utcso irta!
A lanyoknal is hasonlo a helyzet csak ok nem csinalnak akkora ugyet belole mint a fiuk..
30/L
Én hagynám,hogy leszopjon egy fiú.
25F
Így van, az emberek zöme biszex, csak épp magának sem meri bevallani, mert nem ez a társadalmi elvárás.
Fiatal-/kamaszkorban pedig hozzájön még egy jó adag kíváncsiság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!