Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is mindig hitegeti magát vagy csak én? 18/L
Már egészen kiskoromtol kezdve tagadhatatlan vonzalmat érzek a saját nemem iránt. Nagyon sokáig nem tudatosult bennem... Még akkor sem,amikor konkrét lány után epekedtem 14 éves koromban. Utólag olyan fura belegondolni,hogy még úgy sem tudatosult bennem a dolog,hogy mar érzelmeket is taplaltam ,nem csak szexualis vonzalmat éreztem... 17 évesen jutott el csak az agyamig... De hiába,mert azóta is állandó jelleggel hitegetem magam. Á,dehogy szeretem én a nőket,csak bemeselem magamnak,hu*e vagyok,termeszetellenes dolog stb... De legbelul tudom akármit probalok bemeselni magamnak,attol meg igy van es nem fog megvaltozni csak úgy... Olyan rossz. Meg mindig nem tudom elhinni... Eddig csak pasiaim voltak,volt mar komolyabb kapcsolatom is. Imádom a férfiakat,kapcsolatot nehezen tudnék elkepzelni novel. De ebben is meg tudom hazudtolni magam,mivel találkoztam mar olyan lánnyal aki orokre elrabolta a szivem,ha csettintene nekem rohannek hozzá. Talan meg egyutt is lennék vele,odaig vagyok érte. Persze100% hetero es pasija is van. A kornyezetem mit sem tud minderrol,a családom meg pláne. Vallasosak,nem toleralnak. Mindenki azt hiszi pasi imado vagyok,bar hogy leplezzem a dolgot direkt ra is erositettem,hogy senkibe fel se merulhessen a gyanu. De egyre nehezebb,ugy erzem megtagadom magam. Felvállalni viszont nincs merszem...
Bocsi a fogalmazasert es helyesirasert telefonrol vagyok.
a kérdés után 7 perccel már volt szexuális tapasztalatod is nővel, rögtön hármasban? Ott még azt írod, hogy csak pasijaid voltak eddig.
Hogy érdemileg is reagáljak a kérdésre, ezt vagy felvállalod, vagy csak még rosszabb lesz lelkileg. Ha meg kapcsolatod is lesz, akkor a titkolózás, meg ami ezzel jár, elég kemény tud lenni.
Kapcsolat szintjen volt csak pasim. A harmas felallas ket.no egy ferfi volt. Felreerthetoen fogalmaztam.
Köszönöm a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!