Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Testvérem most meleg vagy Biszexuális?!
Figyelt kérdés
Olyan szinte mint ha húgom lenne csak f***al2016. febr. 20. 13:38
11/17 anonim válasza:
Hány éves 11? 12? 14? Majd kinövi remélhetőleg. Mármint nem a nemi identitását, hanem ezt a "stílust" ahogy előadja magát.
12/17 anonim válasza:
Ennyi? Szexinek tart, vagy mi van? Szerinted komolyan mondta? Egyéb jelek, ami miatt gyanakszol?
13/17 A kérdező kommentje:
Rosszabb a Kapcsolata a Lányokkal, Bámulja a Fiúkat (Sokáig) My Little Pony-t Romantic Fanfiction-t olvass, És Kicsit Lányos Az Öltözéke
2016. febr. 20. 15:41
14/17 anonim válasza:
Rímelni rímel, de jól meggondoltad, hogy levered-e? :D:D:D
15/17 A kérdező kommentje:
abba nem mennék bele
2016. febr. 24. 12:15
16/17 anonim válasza:
A testvéred. Mi a baj azzal ha meleg? ettől még egy család vagytok, ugyan olyan ember mint bárki más. Csak ő él hal a facér :D ne csinálj ebből problémát. Hidd el, neki sem lehet/lehetett kellemes megbarátkozni a gondolattal hogy ő a saját neméhez vonzódik. Az meg hogy ilyeneket csinál/mond sztem azért van mert fiatal vagy zavarodottságában nem tudja kifejezni magát. Próbáld meg elfogadni őt. Ettől ő még nem rossz ember.
17/17 A kérdező kommentje:
Azt én tudom hogy nem rossz ember
És el fogadom
De nem ok arra hogy (Kulturáltan fogalmazva) Lesmároljon
[Még ha nem is vér szerinti testvérek vagyunk]
2016. febr. 24. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!