Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex és leszbi lány, jó buli a WOW? (Woman on woman) Srácok is járnak oda vagy csak csajok?
Elnézést, ha buta kérdés lesz, de ez egy szórakozóhely? Kifejezetten meleg, vagy egy hétköznapi bulihely? Vagy ez mi? :)
Köszönöm a válaszodat előre is!
Egy rendszeresen megtartott meleg buli, ha jól tudom. Gondolom több lány jár oda, már csak a neve miatt is.
De reméljük a lányok felvilágosítanak minket. :)
Voltam parszor, igazabol leginkabb talan a Hello-ra hasonlit, de igen, leginkabb lanyok jarnak, viszont sok az igenytelen, es jellemzoen 30 felettiek.
Tütübe nezz majd le, ha jo bulit szeretnel, most nyilt.
Sziasztok!
#2 vagyok. Fiuk ilyenekre/ezekre a helyekre mennyire járnak? Fiatalok? Tudom, hogy elsősorban női kérdés, de érdekelne. :)
voltam egyszer egy bu-zi (leszbi)bárban és akkor nagyon sajnáltam,hogy pasi vagyok,és heteró.
egyébként volt 1-2meglepően nyitott lány/nő de bestzélgetésnél többre nem számíthattam...
30/F
Abszolút járnak fiúk is, de hangsúlyozom, véleményem szerint a meleg bulikon a fiúk, meg a lányok is igényesebbek, mint a leszbiknek rendezetteken.
Bárki mehet ilyenekre, aki nem homofób, függetlenül a nemétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!