Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mentális malfunkció az, ha?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentális malfunkció az, ha?

Figyelt kérdés

Mentális malfunkció az, ha interneten egy másik nemből származó embernek adjuk ki magunkat, és elhitetjük másokkal is, hogy azok vagyunk, majd annyira beleéljük magunkat, hogy belezúgunk tőlünk több ezer kilométerre levő ugyanolyan nemű emberbe? Annyira hogy nem tudsz elszakadni tőle, de ő azt hiszi, hogy te tőle másnemű vagy?

Egyáltalán lehet így mélyebb, igazi érzelmeket táplálni valaki iránt?

2016. febr. 18. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

ez súlyos.

ide kevesek vagyunk.

szakember segitségét ajánlom.

2016. márc. 15. 23:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát érdekes az biztos, ilyenről még nem hallottam.
2016. márc. 16. 00:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

én is éltem át hasonlót bár több dologban különböznek a dolgok. fiúnak adtam ki magam, de tudták hogy lány vagyok viszont szerepjátékoztam évekig rendszeresen minden nap és emiatt mélyebb, igazi érzelmeket kezdtem el táplálni a fikcionális párjaim iránt ami kihatott a való életre is. nem érzem magam biszexuálisnak mivel nem izgat a saját nemem de az érzelmeim valódi szerelemhez hasonlítottak és a szakítást is úgy éltem meg mint bármelyik valódi kapcsolatnál.

magam sem tudom mi volt, lehet malfunkció vagy nem de sosem felejtem el életemnek azt a (nagy) szakaszát :)

2016. márc. 16. 00:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó. Én is így voltam, és már férfiként élek.
2016. márc. 31. 17:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Van egy kis frissítés, most egy híres karakterkreáló "életszimulátorban" (sims) megalkotta magát férfiként és ezt a nőt, és azzal játszik elég sokat.
2016. máj. 30. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!