Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Problémánk van a barátnőmmel, amikor szeretkezünk nem élvezi sőt azt se érzi, hogy benne vagyok, én mentális okkra gyanakodok mert 2 hete még érezte. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 15:26
1/6 anonim válasza:
Szerintem kicsi a pöcörőd és akivel megcsalt annak nagyobb volt.
2/6 anonim válasza:
Sajnos elsőnek van igaza, egyébként mentálisan, hogy nem lehet érezni egy péniszt? Komolyan kérdező: Most ha mentálisan kikészültem volna, kvázi fejbe is lőhetnének mert nem érzem???? Szerintem megcsalt és mivel ott nagyobb, vastagabb lehetett ezért nem érzi, ez nem mentális... ez fizikai!!!!!
4/6 anonim válasza:
Megcsalást érzek, egy méretesebb pasival. Mentálisan nincs ilyen, max az lehet mentális h nem élvezi,de az hogy nem érzi? Berakod és nem érzi? Előtte érezte? 2 hét alatt sok minden történhetett...és azért nem élvezi, mert valószínűleg nem szeret téged és már mással csinálja de azért a látszat miatt veled is. Biztos ez van.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg én tudom, ha meg is csalt volna akkor is éreznie kéne a bimbó nyalogatást...
2015. jún. 23. 17:22
6/6 anonim válasza:
Ez hülyeség hogy nem szeret!
Én is lány vagyok.. én is voltam így!
És igen is lehet fejben eldönteni. Nekem mondjuk megcsalás miatt volt sokáig. ne ijedj meg, nem én csaltam meg.. ő csalt meg engem, elment a bizalom és nem élveztem vele semmit..! Lehet ez egyébkénnt családi gondok miatt. Mert ha egész nap stresszes volt akkor lehet hogy nem tud annyira figyelni mert még benne van. vidd el előtte valahova sétálni vagy nem tudom, hogy rád hangolódjon és utána mehet szerintem. nyald ki..ujjazd picit közben.
Nekem már nagyon megy. Nagyon élvezem mióta elmúltak ezek a gondjaim, és nem stresszelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!