Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a barátomnak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátomnak, hogy anorexiám van?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, most jöttem össze a barátommal. (Nem olyan hipp-hopp kapcsolat, ismertük egymást ezelőtt is, és nagyon úgy néz ki, hogy komoly dolog lesz belőle.)

A problémám az lenne, hogy nekem anorexiám volt egy-két éve, és még mindig bennem vannak rossz tulajdonságok abból az időszakból. (Ilyen betegségből nem lehet maradéktalanul kigyógyulni - sajnos.)

A Balaton közelében lakunk, így biztos vagyok benne, hogy szeretne majd lemenni oda velem. Természetesen én is vele, csak annyi a probléma, hogy "félek" a strandon... Jelenleg egy egészséges súlyom van, mások vékonynak mondanak, én mégis legalább egy ötöst le szeretnék adni.

Ha bikiniben kell lennem, még soványan is mindig szorongtam, reményeim szerint ha leadok öt-hat kilót (amivel már talán én is el fogom ismerni, hogy vékony vagyok), le fogok merni menni vele a partra.

Ha mégsem jön össze ennek az öt kilónak a leadása, elmondjam neki, hogy miért nem szeretnék lemenni vele?

Ha össze is jön, elmondjam neki, hogy számítson rá, hogy önteni kell majd belém a lelket, vagy majd törölközőbe bújva takargassam magamat, és magyarázat nélkül hagyjam, hogy furán néz rám...?

Ha nem róla lenne szó, hanem egy futó-kapcsolatról, vagy egy olyan srácról, akiben kevésbé bízom meg, el sem gondolkodnék azon, hogy elmondom neki. Ő viszont beavatott már engem dolgokba, amikbe mást még soha.

Srácok, titeket elijesztene, ha ilyet tudnátok meg a barátnőtökről...? Zavarna, ha esetlegesen nem mehetnétek vele strandra?

Megértenétek?

15/L, 17/F

2014. máj. 18. 21:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%
Imádom mikor 15 évesek kitalálják hogy komoly kapcsolatuk van,amikor azt se tudod mi az...és amúgy 16 éves kortól kéne...
2014. máj. 18. 21:38
 2/19 anonim ***** válasza:
98%
Hány kiló vagy most, és milyen magas? Szerintem ez már picit beteges:D de ez csak az én véleményem
2014. máj. 18. 21:39
 3/19 anonim ***** válasza:
Ne érdekeljen az emberek véleménye, ez erről szól.
2014. máj. 18. 21:40
 4/19 anonim ***** válasza:
98%
Engem az ijesztene meg, ha az amúgy is vékony barátnőm az egészségét kockáztatva fogyna még csak azért, mert amúgy nem mer lejönni velem a strandra...
2014. máj. 18. 21:42
 5/19 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:

Nem a kérdésemre válaszoltál. :) Nem szeretném neked bizonygatni, hogy mitől komoly ez a kapcsolat. Írhatnék neked akár egy regényt is, akkor sem hinnéd el.

Nem kor alapján kellene ítélkezni; attól még, hogy a mai világ el van cs*szve, nem muszáj általánosítani, és nem kell feltétlenül azt hinni, hogy az összes tinédzser a szexre és a párhetes futókapcsolatokra megy. :))

Azok, akik ugyanígy fennakadnak a "komoly kapcsolat" kijelentésemen, tekintsenek el legyenek szívesek a korunktól, és úgy válaszoljanak.

2014. máj. 18. 21:43
 6/19 anonim ***** válasza:
21%
Mi az hogy nem lehet maradéktalanul kigyógyulni? Felfogás kérdése... Nem az zavarná hogy vékony vagy hanem hogy valami nem okés a fejedben
2014. máj. 18. 21:45
 7/19 anonim ***** válasza:
30%

"attól még, hogy a mai világ el van cs*szve, nem muszáj általánosítani"

- Ilyen csúnyán beleszaladni egy önellentmondásba...

2014. máj. 18. 21:45
 8/19 anonim ***** válasza:
48%

Tudod, hogy egészséges súlyod van, de azért még fogyni akarsz.

Gratulálok.

Te nem anorexiás vagy, hanem csak szimplán betegesen vékony akarsz lenni.

2014. máj. 18. 21:48
 9/19 A kérdező kommentje:

Többieknek köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek ment a zöld pacsi :)

2-es: konkrét számokat nem szeretnék írni, de annyit még elmondhatok, hogy elég alacsony vagyok, a súlyom pedig a BMI szerint még a normális kategóriába esik. Senki nem mondaná rám, hogy "ez biztos anorexiás, annyira sovány", de túlsúlyosnak sem mondott még senki. Néha megkapom, hogy inkább hízzak, ne fogyjak, vagy hogy "hülye vagy te, nem dagadt".

Nem akarok beteg lenni, ezért a testképzavarom ellenére próbálom reálisan látni magamat. Tudom, hogy ha öt kiló lemenne, még mindig egészségesen néznék ki.

2014. máj. 18. 21:49
 10/19 A kérdező kommentje:

Kéérlek, a kérdésemre válaszoljatok! :D

A "tudom hogy vékony vagyok"-ot úgy értettem, hogy mások visszajelzései alapján nem lehetek akkora, mint amekkorának én látom saját magamat. A betegségről pedig annó orvosi papírt kaptam, nehogy már erről is bizonygatnom kelljen bárkit is.

A kérdésre válaszoljatok: elmondhatom neki, vagy nem?

2014. máj. 18. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!