Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi van velem?
Figyelt kérdés
nos.lány vagyok,és van egy nagyon jó barinőm..viszont nem rég már többet érzek barátságnál...sosem volt még ilyen..nem vagyok leszbikus vagy ilyesmi.néztem a neten egy tesztet ahol 10 feltevés volt és azt írta,hogy ha 3 igaz rám lehetséges,hogy szerelmes vagyok..mind a 10 igaz volt:D szerintetek mi a fene van velem??Mással is volt ilyen?
19/L
2016. febr. 10. 21:46
1/6 anonim válasza:
A kérdés, hogy testileg és abszolút érzelmileg vonzódsz e a másik lányhoz. Ha igen és érzed magadban lehetséges, de kitudja. Például, ha úgy érzed, hogy nagyon megcsókolnád, és esetleg meg is teszed, az egyáltalán nem biztos, hogy azt jelenti, hogy leszbikus vagy, inkább lehet csak ki szeretnéd próbálni. De szerintem, azt tedd, amit jónak látsz, és ne aggódj miatta. Sodródj az árral és engedd szabadjára az érzelmeid.
2/6 A kérdező kommentje:
testileg nem vonzódok,egyáltalán lányokhoz,csak nála érzem,hogy igen megcsókolnám..:D és erős érzelmi vonzalmat érzek..és nem értem mi történik..ő bisex úgyhogy nem zavarná de én nem tudok mit kezdeni ezzel..szüleimnek nem tudnám elmondani ha megteszem..ezért várok.
2016. febr. 10. 22:03
3/6 A kérdező kommentje:
viszont már egyre nehezebb ezt magamban tartani..elmondanám,hogy szeretem de nem vagyok biztos benne.
2016. febr. 10. 22:15
4/6 anonim válasza:
egy jó kis buliban minden megtörténhet egy kis pia hatására :)
5/6 anonim válasza:
Ha ennyire érdekel a csók, tedd meg :) Ettől még nem leszel leszbikus. Majd elválik, hogy tetszik e vagy sem.
6/6 anonim válasza:
ki nem sz***ja le mit gondolnak a szüleid? a legtöbb embernek régimódi, konzervativ, majd házasság után b**szol felfogású...tedd amit tenni akarsz, hidd el, nem bánod meg, max tanulsz belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!