Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex vagyok vagy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok vagy csak kíváncsi? Érdemes tovább lépnem?

Figyelt kérdés
Ha igen hogyan kezdjek neki? Izgat ugyanis az, hogy egy fiú orálisan kielégítsen, de ha mondjuk masztizok és elélvezek az egészet már utálom, gáznak tartom. A csajokat szoktam megnézni, de mégis izgat egy vékony sportos sráccal kipróbálni.

2016. jan. 21. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom érdemes e továbblépned.

Azt tudom, hogy eleinte én is utáltam a dolgot a maszturbáció végén.

Én továbbléptem, kipróbáltam. Nem bántam meg.

2016. jan. 21. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Ne hívjuk már ezt továbblépésnek! Ha egy hetero srácnak bejönnek a szőke csajok is és egyszer összejön egy ilyen hajszínű lánnyal, akkor Ő tovább lépett a szexuális kiteljesedése útján? Ugye milyen hülyén hangzik?

Nyilván, ha bejönnek a srácok is, akkor az esetleg adandó alkalmat ne hagyd ki, de célzottan csak "továbblépés" céljából én biztos nem keresnék, mert ez nem Monopoly.

2016. jan. 21. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is régóta izgat,de még soha nem voltam fiúval.

21/F

2016. jan. 21. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgat h leszopjon egy fiú....de sehol egy jelentkező...
2016. jan. 21. 12:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csajokért vagyok oda meg vissza de mindig is èrdekelt milyen lehet ha megdugnak. Hát találtam egy csávót és megdugott. Èlveztem, de megbántam. 23F
2016. jan. 22. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

amig nem tudsz az utálat dolgon túl lépni addig nem.

csak szólok,ha azon túl jutottál akkor az első alkalom után is utáni fogod a dolgot,meg magad.(mint a többség de nem biztos)

2016. jan. 24. 20:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Írj!!!
2016. aug. 29. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!