Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén fiúk, ki utasítana vissza és miért egy ilyen ajánlatot?
A baràtnőd közli, hogy szeretne szexelni az egyik baràtnőjével és szeretné ha ott lennél te is és végignéznéd...aztàn persze téged is kielégítene...Mit mondanàtok erre?
Egy konkrét eset miatt kérdezem ahol a pasi hallani sem akart róla...és nem értem...
Homofób vagy nagyon féltékeny.
Mellesleg jegyzem meg, hogy azok a kapcsolatok, ahol a biszexuális Félnek nem engedik meg, hogy kiéljék magukat, nem működőképesek.
25F bi
#5: Kiélni magát? És egy hetero/meleg kapcsolatban miért nem elfogadott, kiéljék magukat más, számukra attraktív emberekkel?
Én is az vagyok, és srác, és annyi idős mint te. Mégse gondoltam soha, hogy egy kapcsolatban nekem ki kéne élnem a vágyaim. Ha neked ilyen érzéseid vannak, akkor teljesen felesleges is a pároddal maradni, mert nem érzel iránta semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!